Ο Σύνδεσμος Σαμαριναίων Λάρισας και περιχώρων «Η Αγία Παρασκευή» συμμετείχε στην εκδήλωση : «Πιπιλίστα– Νάματα Κοζάνης: Παραδοσιακά τραγούδια & σκοποί»

Ο Σύνδεσμος Σαμαριναίων Λάρισας και περιχώρων «Η Αγία Παρασκευή», μετά από τιμητική πρόσκληση από την Φιλοπροοδευτική Ένωση Ναμάτων «Ο Άγιος Νικόλαος», συμμετείχε στην εκδήλωση που ακολούθησε την παρουσίαση της έκδοσης με τίτλο: «Πιπιλίστα– Νάματα Κοζάνης: Παραδοσιακά τραγούδια & σκοποί».Η χορευτική ομάδα του Συλλόγου μας, παρουσίασε χορούς της Σαμαρίνας και τραγούδια του γλεντιού και του Τσιάτσιου.

Ευχαριστούμε τη Φιλοπροοδευτική Ένωση Ναμάτων αλλά και όλους τους κατοίκους του χωριού για την θερμή υποδοχή και τη ζεστή φιλοξενία.

Ξεχωριστές ευχαριστίες θα θέλαμε να δώσουμε στους αδερφούς Ιωάννη και Γούσια Γκάτσο, για το αρνί και τα μανούρια που μας προσφεραν, αλλά και στις Ναματιανές για το τραπέζι με τα γευστικά, παραδοσιακά φαγητά που ετοίμασαν για τη χορευτική ομάδα και τους συνοδούς της.

Επίσης, ευχαριστούμε την ορχήστρα του Δημήτρη Παράσχου που συνόδευσε το χορευτικό μας πρόγραμμα και μας χάρισε ένα δυναμικό γλέντι.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους συνοδούς Σαμαριναίους που συμμετείχαν στα τραγούδια, τον οδηγό μας Γιώργο Μαντέλα και βέβαια τον δάσκαλο μας, Μιχάλη Τσακνάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *