Δήμος Γρεβενών: Αποστολή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας και του Τυρνάβου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                    

ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ                                                                                                 Γρεβενά, 19.03.2020

ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ                                                                                                         

Ταχ. Δ/νση: Πλ. Ελευθερίας 1 Ταχ. Κώδικας: 511 00                              Τηλέφωνο:2462 3 50830             FAX: 2462087547                                           E-Mail: [email protected] Website:www.dimosgrevenon.gr      ΠΡΟΣ:MME      

Δελτίο Τύπου

Δήμος Γρεβενών: Αποστολή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας και του Τυρνάβου

Ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής 19 Μαρτίου 2021 η αποστολή βοήθειας του Δήμου Γρεβενών προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας σε Τύρναβο και Ελασσόνα που συνεχίζουν να δοκιμάζονται από τον Εγκέλαδο.

Ειδικότερα, υπό την ευθύνη του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας κ.Αλέξη Κατσάλη, συγκεντρώθηκαν σε ισόγειο χώρο του Δημαρχείου Γρεβενών, εμφιαλωμένα νερά, τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη ατομικής υγιεινής αλλά και ηλεκτρικές θερμάστρες με την ευγενική συνδρομή των δημοτών και των επαγγελματιών του τόπου μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η συμβολή των μικρών μαθητών της πόλης μας καθώς έστειλαν με πολλή αγάπη, δώρα και ευχές στα παιδιά των σεισμόπληκτων περιοχών της Θεσσαλίας.

Από την πλευρά του ο Δήμος Γρεβενών, εκφράζει ένα μεγάλο και ειλικρινές ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν άμεσα σε αυτή την πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς, θυμίζοντας τις δικές μας δύσκολες στιγμές που βιώσαμε στον μεγάλο σεισμό του 1995.

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *