«Εθελοντική Δράση Καθαρισμού από την Π.Ε. Γρεβενών»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ  Γρεβενά, 16/04/2022  

ΘΕΜΑ: «Εθελοντική Δράση Καθαρισμού από την Π.Ε. Γρεβενών»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία της Π.Ε. Γρεβενών για εθελοντική δράση καθαρισμού των δρόμων από Γρεβενάπρος Δοξαρά και προς Έλατο. Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, κ. Φωλίνας Αθανάσιος, στο πλαίσιο της αντίστοιχης πρωτοβουλίας του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για όλη την Περιφέρεια, κ. Κασαπίδη Γεώργιου, με την αρωγή πολλών υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας, ανέλαβε τη διοργάνωση της σχετικής δράσης, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας αναφορικά με το ζήτημα της περιττής απόρριψης σκουπιδιών, που υποβαθμίζει το περιβάλλον και την εικόνα της πόλης των Γρεβενών.

Οι εθελοντές συγκεντρώθηκαν για τη συγκομιδή απορριμάτων, με τη συμμετοχή τους να δίνει ένα θετικό μήνυμα ενεργοποίησης της τοπικής κοινωνίας, για σκοπούς βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου της πόλης.

Με τον καθαρισμό των δύο αυτών οδικών αξόνων έγινε μία αρχή, ώστε να φροντίζουμε όλοι μαζί η πόλη μας, ο τόπος μας, να παραμένουν καθαροί και αξιοπρεπείς. Η συμμετοχή των συμπολιτών μας μάς δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε να παραμένουμε ενεργοί στον αγώνα για μία πόλη, και μία Περιφερειακή Ενότητα, αντάξια των προσδοκιών των κατοίκων τους!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *