Ευχές Δημοτικού συμβούλου Νικολάου Τσιουτσουμη.

Αγαπητοί δημότες,

Σε λίγες ώρες καλωσορίζουμε το 2024 με αισιοδοξία που πηγάζει από την πεποίθηση ότι το μέλλον φέρνει μόνο αυτά για τα οποία έχεις προσπαθήσει!

Η αυγή κάθε νέας χρονιάς φέρνει πάντα ένα μήνυμα ελπίδας για τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά μας. Μας επιφυλάσσει ευκαιρίες, δυνατότητες, νέους στόχους, προκλήσεις και ξεκινήματα. Δίνει την αφορμή να κοιτάξουμε μπροστά, με «φρέσκια ματιά», να σκεφτούμε και να δράσουμε με ευρηματικότητα για να δώσουμε τις λύσεις που περιμένει ο τόπος μας.Ο Δήμος μας και το χωριό μας η ΣΑΜΑΡΙΝΑ μας γυρίζει σελίδα στη βάση μιας νέας προοπτικής.

Ως νέος Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας ΣΑΜΑΡΙΝΑΣ με τη δική σας εντολή, δεσμεύομαι πως το 2024, όλοι μαζί, με συνεργασία, ενότητα και σύνθεση, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να δημιουργήσουμε κατάλληλες συνθήκες για τη βελτίωση της καθημερινότητας, για ένα  χωριό  Σύγχρονο, Ανθρώπινο, ανθεκτικό, για μια  ΣΑΜΑΡΙΝΑ  Σπουδαία ξανά.Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας, ενώνοντας τις δυνάμεις μας για το κοινό καλό, στοχεύοντας σε ένα καλύτερο αύριο για  την ΣΑΜΑΡΙΝΑ  ΜΑΣ και για το Δήμο ΓΡΕΒΕΝΩΝ.

Ας καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά με πίστη στο καλύτερο που θέλουμε και μπορούμε να πετύχουμε.

Εύχομαι από την καρδιά μου σε όλους τους πατριώτες μας

Καλή Χρονιά με υγεία, πίστη, δύναμη και δημιουργικότητα!
ΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥΜΗΣ ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *