Με πρώτο ομιλητή τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Kostas Dinas ξεκινήσαμε σήμερα το χειμερινό πρόγραμμα των “Μικρών Σεμιναρίων” Ελληνικής Γλώσσας,

Με πρώτο ομιλητή τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Kostas Dinas ξεκινήσαμε σήμερα το χειμερινό πρόγραμμα των “Μικρών Σεμιναρίων” Ελληνικής Γλώσσας, Επικοινωνίας και Ορθοφωνίας, του οποίου έχω την τιμή της επιστημονικής επίβλεψης. Το πρόγραμμα οργανώνουμε στο Εργαστήριο Μελέτης Κοινωνικών Θεμάτων, ΜΜΕ & Εκπαίδευσης σε συνεργασία με την ΕΡΤ. Ο κ. Ντίνας ανέπτυξε το θέμα “Γλωσσικές αποκλίσεις στον δημοσιογραφικό λόγο. Παθολογία ή ρητορική επιλογή;” Το πρόγραμμα θα διεξάγεται μέχρι και τα τέλη του έτους, και θα ακολουθήσουν οι εισηγήσεις των Nikos Mathioudakis, Marina Tzakosta, Penelope Kambakis Vougiouklis, Θεμιστοκλή Γκόγκα, Eleni Karantzola, Ήρκου Αποστολίδη, Kosta Gouliamos, Μαριάννα Μαργιάνου Θανάσης Μιχάλης, Παντελή Μπουκάλα, Γωγώς Φραγκάκη και της γράφουσας. Θερμές οι ευχαριστίες μας στον σημερινό ομιλητή μας και προς όλους τους έμψυχους συντελεστές του προγράμματος!

Μπορεί να είναι εικαστικό κείμενο που λέει "EPT ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΙΚΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΦΩΝΙΑΣ Ραδιομέγαρο Αγίας Παρασκευής ΑΘΗΝΑ 2022 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΓΩΓΗΣ, Π.Τ.Ν. Εργαστήριο Μελέτης Κοινωνικών Θεμάτων, MME & Εκπαίδευσης"

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *