Ο Σύλλογος Σαμαριναίων Αμπελώνα “Ο ΣΜΟΛΙΚΑΣ” χόρεψε και έκοψε βασιλόπιτα.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα του Συλλόγου Σαμαριναίων Αμπελώνα “Ο ΣΜΟΛΙΚΑΣ” χθες Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023 στο κέντρο δεξιώσεων “Νεράιδα”.

Η βραδιά ξεκίνησε με την εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου που παρουσίασαν αντιπροσωπευτικούς χορούς της Σαμαρίνας υπο την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Ζήση Γκαμπέτα ενώ την μουσική πλαισίωνε η ορχήστρα “Βλάμηδες” με τραγουδιστή τον Φώτη Τράσια.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Ζιάγκας σε σύντομο χαιρετισμό ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στην βραδιά του Συλλόγου και ανέφερε τους σκοπούς του συλλόγου καθώς και την προσπάθεια για την ανάδειξη και διατήρηση των ηθών και εθίμων της Σαμαρίνας, στην συνέχεια κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στη βραδιά του χορού ο οποίος κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί όλους τους χορηγούς που με τα δώρα τους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η λαχειοφόρος της χοροεσπερίδας.

Στην βραδιά παραβρέθηκαν οι βουλευτές Στ. Μπίζιου, Χρ. Κέλλας, Ευα. Λιακούλη, αντιπεριφερειάρχης Γ. Λαδόπουλος, ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης Τυρνάβου «Πόλη που θέλουμε» Σάμερ Αθανάσιος Αμάρι, ο πρόεδρος του χωριού Γιάννης Λυγούρας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αβδελιωτών Αλεξ. Μπεκίρης, μέλος του συλλόγου Σαμαριναιων Λάρισας Νίκος Σιούμκας, ο περιφερειακός σύμβουλος Πέτρος Τσακνάκης.

Χορηγός επικοινωνίας ήταν το tirnavospress.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *