Παμψηφεί πρόεδρος της Π.Ο. Αστικών ΚΤΕΛ ο Λαρισαίος Μιχάλης Σακελλαρίου.

Με το σύνολο των ψήφων όλων των εκλεκτόρων, 838 ψήφους επί συνόλου 838, εκλέχθηκε Πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αστικών Κ.Τ.Ε.Λ. ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας Μιχάλης Σακελλαρίου, στο 27Ο Τακτικό Συνέδριο, το οποίο διεξήχθη στην έδρα της Ομοσπονδίας στην Αθήνα, την Πέμπτη 14/10/2021.

Ο κ. Σακελλαρίου διετέλεσε επί σειρά ετών Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας, εκλεγμένος ανελλιπώς από το 1999, και είναι ο πρώτος που λαμβάνει, για δεύτερη φορά, σε συνέδριο το 100% των ψήφων.

Όπως δήλωσε ο κ. Σακελλαρίου «είναι ξεχωριστή τιμή στο πρόσωπό μου και μεγάλη ευθύνη. Είναι σημαντική η αδιάρρηκτη σχέση ενότητας που διέπει όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η εμπιστοσύνη όλων των μετόχων των Κ.Τ.Ε.Λ. προς το Δ.Σ.  Η ευθύνη αυτή γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, αν αναλογιστεί κανείς τις δύσκολες καταστάσεις που επικρατούν στη χώρα μετά την πανδημία και τις συνέπειες που απορρέουν από αυτή».

Τα Αστικά ΚΤΕΛ είναι ένας θεσμός καταξιωμένος στην κοινωνία και το επιβατικό κοινό και έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη και ευημερία των πόλεων. Παρέχουν υψηλές υπηρεσίες προς το επιβατικό κοινό, εκσυγχρονίζοντας συνεχώς τον στόλο και τις υποδομές τους, αλλά και αξιοποιώντας αποδοτικά το άρτια καταρτισμένο προσωπικό τους.

Το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αστικών ΚΤΕΛ, μετά και την ψηφοφορία, διαμορφώνεται ως εξής: Σακελλαρίου Μιχάλης Πρόεδρος (Λάρισα), Οφίδης Αριστείδης Γενικός Γραμματέας (Κατερίνη), Μουστακλής Στέφανος Α΄ Αντιπρόεδρος (Ιωάννινα), Ιωάννου Δημήτρης Β΄ Αντιπρόεδρος (Τρίκαλα), Γούλας Νικόλαος Ταμίας (Λαμία), Ρήγα Θεοδώρα Ειδικός Γραμματέας (Πάτρα) και Κούρτης Πάνος Μέλος (Σέρρες).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *