Συμμετοχή του Δήμου Γρεβενών στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia» – 12 με 14 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                     

ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ                                                                                                     Γρεβενά, 09.11.2021

ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ                                                                                                           

Ταχ. Δ/νση: Πλ. Ελευθερίας 1 Ταχ. Κώδικας: 511 00                               Τηλέφωνο:2462 3 50830                E-Mail: [email protected] Website:www.dimosgrevenon.gr      ΠΡΟΣ:MME      

Δελτίο Τύπου

Συμμετοχή του Δήμου Γρεβενών στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia» – 12 με 14 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη

Στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia» θα συμμετάσχει ο Δήμος Γρεβενών μέσα από το περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η προβολή των πανέμορφων τουριστικών προορισμών της περιοχής των Γρεβενών με κύριους προωθητικούς άξονες τον πολιτισμό, τη φύση και τη γαστρονομία.

O Δήμος Γρεβενών απευθύνει κάλεσμα στους επαγγελματίες του τόπου μας που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού και της αγροδιατροφής, οι οποίοι επιθυμούν να προβληθούν δωρεάν μέσα από τη «Philoxenia», να προσκομίσουν έντυπο υλικό της επιχείρησής τους (φυλλάδια-business cards) ή ένα χαρακτηριστικό δείγμα των παραγόμενων προϊόντων τους (μόνο συσκευασμένα).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν το διαφημιστικό τους υλικό στο Γραφείο Δημάρχου (Δημαρχείο, Πλατεία Ελευθερίας 1) έως την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 14:00. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα (2462)-3-50830/50872/50866.

H σπουδαία αυτή διοργάνωση, συνώνυμο του τουριστικού επιχειρείν, θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου 2021 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της ΔΕΘ-HELEXPO, προσελκύοντας επιχειρηματίες του τουρισμού, αγοραστές από διάφορες χώρες του κόσμου αλλά και απλούς επισκέπτες που αναζητούν πληροφορίες για την επόμενη ταξιδιωτική τους απόδραση.

Γραφείο Τύπου

  Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *