Έντονη αντίδραση Δασταμάνη στην απαξιωτική στάση Αυγενάκη προς τον Δήμο Γρεβενών για το μέλλον του χιονοδρομικού της Βασιλίτσας (Βίντεο)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                     

ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ                                                                                                     Γρεβενά, 28.12.2021

ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ                                                                                                           

Ταχ. Δ/νση: Πλ. Ελευθερίας 1 Ταχ. Κώδικας: 511 00                               Τηλέφωνο:2462 3 50830                FAX: 2462087547                                               E-Mail: [email protected] Website:www.dimosgrevenon.gr      ΠΡΟΣ:MME      

Δελτίο Τύπου

Έντονη αντίδραση Δασταμάνη στην απαξιωτική στάση Αυγενάκη προς τον Δήμο Γρεβενών για το μέλλον του χιονοδρομικού της Βασιλίτσας (Βίντεο)

Την εντονότατη και κάθετη αντίδρασή του στην απαξιωτική στάση του Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη προς τον Δήμο Γρεβενών εξέφρασε το απόγευμα της Τρίτης 28 Δεκεμβρίου 2021 ο Δήμαρχος Γιώργος Δασταμάνης.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ.Δασταμάνης κατήγγειλε το γεγονός ότι ο κ.Αυγενάκης, στο πλαίσιο της πρόσφατης έλευσής του στα Γρεβενά, αγνόησε παντελώς τη Δημοτική Αρχή αναφορικά με το μέλλον του χιονοδρομικού κέντρου της Βασιλίτσας, για το οποίο ο Δήμος Γρεβενών πρωτοστατεί. Ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι ο Υφυπουργός σε δημόσιες δηλώσεις του έκανε λόγο ότι συναντήθηκε με τοπικούς φορείς και παράγοντες των Γρεβενών για τη στρατηγική αναβάθμισης της Βασιλίτσας χωρίς όμως τη συμμετοχή της Δημοτικής Αρχής, η οποία ούτε κλήθηκε ούτε ενημερώθηκε.

Εν συνεχεία, ο κ.Δασταμάνης κάλεσε τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου στην έκδοση ενός κοινού ψηφίσματος που θα καταδικάζει την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά του κ.Αυγενάκη, η οποία προσβάλλει βάναυσα τον Δήμο Γρεβενών και εν γένει τον δημοκρατικό θεσμό του πρώτου βαθμού της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Επισημαίνεται ότι η θέση του Δημάρχου έγινε αποδεκτή από το Σώμα.

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *