ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΙΑΤΡΟΎ ΣΤΗΝ ΣΑΜΑΡΊΝΑ.

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΙΑΤΡΟΎ
📌Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, θα απασχοληθεί στο ιατρείο της Τοπικής Κοινότητας Σαμαρίνας ιατρός προς αντιμετώπιση των επειγόντων περιστατικών του χωριού μας. Η αθρόα προσέλευση ιατρικών περιστατικών ανέδειξε την σπουδαιότητα της ύπαρξης ιατρού στο χωριό μας, ειδικά κατά τους μήνες που έχει τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

Για το λόγο αυτό, το Δ.Σ. του Συνδέσμου Σαμαριναίων Λάρισας & Περιχώρων «Η Αγία Παρασκευή», έχοντας τη στήριξη της Τοπικής Κοινότητας Σαμαρίνας, για ακόμη μια χρονιά κατάφερε να εξασφαλίσει ιατρό στο χωριό μας και να προμηθεύσει πλήρως το ιατρείο με τον απαραίτητο ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό.

🩺 Η ιατρός θα βρίσκεται στη Σαμαρίνα από τις 15 Ιουλίου μέχρι και τις 30 Αυγούστου . Οι ώρες λειτουργίας του ιατρείου είναι ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 09.30 – 14.00 και 18.00 – 20.00, ΣΑΒΒΑΤΟ: 10.00 – 14.00 και ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ. Φυσικα, η ιατρός θα βρίσκεται όλες τις ανωτέρω ημέρες στο χωριό, οπότε θα εξυπηρετεί επείγοντα περιστατικά και εκτός του ανωτέρω ωραρίου. Για επείγοντα περιστατικά καλείτε στο: 6949730808.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπατριώτες που στηρίζουν με κάθε τρόπο αυτήν την προσπάθεια του Συνδέσμου μας καθώς η κάθε συνεισφορά έχει υπάρξει πολύτιμη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *