Γιορτή Κτηνοτροφίας – εορτασμός του Αγίου Μάμα στο Χελιμόδι Σαμαρίνας (φωτογραφίες & Video)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022, η ετήσια Γιορτή Κτηνοτροφίας στην πανέμορφη ορεινή τοποθεσία Χελιμόδι του Δήμου Γρεβενών για τον εορτασμό του Αγίου Μάμα.
Αμέσως μετά την τέλεση του καθιερωμένου εσπερινού, παρουσία πλήθους κόσμου, ακολούθησε το μεγάλο γλέντι με τις εντυπωσιακές υπαίθριες φωτιές, τα πεντανόστιμα εδέσματα και τα παραδοσιακά ακούσματα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Αθανάσιος Φωλίνας, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού Αχιλλέας Πασχαγιαννίδης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Μάνθος Αδάμος, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ζήσης Κιάκας, ο Πρόεδρος του ΚΚΑΑ Δήμου Γρεβενών Κώστας Σιούλας και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σαμαρίνας Γιάννης Λυγούρας.
Επισημαίνεται ότι η φετινή σπουδαία διοργάνωση, υλοποιήθηκε με την από κοινού συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, του Δήμου Γρεβενών, της Κοινότητας Σαμαρίνας, της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Σαμαρίνας και του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Σαμαρίνας.

Δειτε τις φωτογραφιες στο Link του greveniotis

https://greveniotis.gr/%CE%B3%CF%81%CE%B5%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CE%AC/item/31114-%CF%87%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CF%8C%CE%B4%CE%B9-%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CF%82

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *