Δήμος Γρεβενών: «Απογράφομαι στα Γρεβενά – Νοιάζομαι για τον τόπο μου»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                     

ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ                                                                                                     Γρεβενά, 18.11.2021

ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ                                                                                                           

Ταχ. Δ/νση: Πλ. Ελευθερίας 1 Ταχ. Κώδικας: 511 00                               Τηλέφωνο:2462 3 50830                E-Mail: [email protected] Website:www.dimosgrevenon.gr      ΠΡΟΣ:MME      

Δελτίο Τύπου

Δήμος Γρεβενών: «Απογράφομαι στα Γρεβενά – Νοιάζομαι για τον τόπο μου»

Με κεντρικό σύνθημα «Απογράφομαι στα Γρεβενά – Νοιάζομαι για τον τόπο μου», ο Δήμος Γρεβενών απευθύνει κάλεσμα σε όλες τις συνδημότισσες και σε όλους τους συνδημότες να πάρουν μέρος στη διαδικασία της απογραφής του πληθυσμού που είναι σε εξέλιξη από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

Η συμμετοχή όλων μας κρίνεται απαραίτητη καθώς το πληθυσμιακό αποτέλεσμα της απογραφής θα ορίσει επί της ουσίας την μελλοντική κρατική χρηματοδότηση της περιοχής μας για τα επόμενα χρόνια, συμβάλλοντας στη ριζική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Τα Γρεβενά χρειάζονται και δικαιούνται κάθε κρίσιμο και αναγκαίο πόρο για έργα υποδομής και κοινωφελείς δράσεις που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χαθούν από την μη συμμετοχή μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να αντλήσετε όλα τα δεδομένα και λεπτομέρειες της Απογραφής 2021 μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ (https://www.statistics.gr).

Γραφείο Τύπου

  Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *