Δήμος Γρεβενών: Πλήθος κόσμου στη χιονισμένη Βασιλίτσα – Καθαρό το οδικό δίκτυο σε χωριά και χιονοδρομικό (Βίντεο + Φωτογραφίες)

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                             

ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ                                                                                                     Γρεβενά, 12.12.2021

ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ                                                                                                           

Ταχ. Δ/νση: Πλ. Ελευθερίας 1 Ταχ. Κώδικας: 511 00                               Τηλέφωνο:2462 3 50830                E-Mail: [email protected] Website:www.dimosgrevenon.gr      ΠΡΟΣ:MME      

Δελτίο Τύπου

Δήμος Γρεβενών: Πλήθος κόσμου στη χιονισμένη Βασιλίτσα – Καθαρό το οδικό δίκτυο σε χωριά και χιονοδρομικό (Βίντεο + Φωτογραφίες)

Πολλοί ήταν οι επισκέπτες που βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου 2021 στο πανέμορφο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας Γρεβενών, το οποίο ξεκίνησε και επίσημα την λειτουργία του, συμβάλλοντας καθοριστικά στην τουριστική κίνηση του φετινού χειμώνα. Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Γρεβενών παραμένει στους δρόμους, κρατώντας ανοικτό και καθαρό το ορεινό οδικό δίκτυο προκειμένου η πρόσβαση σε χωριά και χιονοδρομικό να είναι άνετη και ασφαλής. Στο βίντεο μιλούν: ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Χρήστος Τριγώνης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σμίξης Θεοχάρης Κωστούλης καθώς και οι Λάκης Αβέλλας, Νίκος Πάσχος και Σωτήρης Χώτος, επαγγελματίες και μόνιμοι κάτοικοι της Κοινότητας Σαμαρίνας.

Γραφείο Τύπου

  Δημάρχου Γρεβενών

Σαμαρινα
Βασιλιτσα

Σωτήρης Κυπαρισης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *