Κοινοτικός ξενώνας Σαμαρινας

Κοινοτικός ξενώνας Σαμαρινας Ένα κτιριο που ήταν κόσμημα για το χωριό πάει να γίνει ερειπιο . Οι πρόγονοι μας που με τόσες στερησεις το έστησαν θα τρίζουν τα κόκαλα τους. Ή κοινότητα και ο Δήμος Γρεβενών πρέπει να κινηθούν γρήγορα ώστε να σωθεί ο υπέροχος και με ωραία θέα ξενώνας. Πρέπει με χαμηλό τίμημα να το δώσουνε σε έναν Πατριώτη η σε κάποιον που ενδιαφέρεται ώστε να γίνει ξανά πόλος έλξης για τους επισκέπτες.

Για λόγο αυτό τρέχουν 4 προγράμματα για τέτοια έργα, ώστε να υπάρξει κινητικότητα γρήγορα κάποιος να ενταχθεί. Τα προγράμματα είναι.

1 Δίκτυο Εμβληματικων Μεσογειακών Ορεινών Όγκων

2. 2 LEADER 2023 20 2ο27

3.Χρηματοδοτησεις από το ταμείο ανάκαμψης.

4.Προγραμμα ειδικού αναπτυξιακού τουρισμού ορεινού όγκου..

Κώστας Τζημας. Τάσος Τσιοπας.

Απαντηση Τ.Κ Σαμαρινας

Προς απαντηση των συμπατριωτων μας δεν υπαρχει κανεις που να μην αφουγκραζεται την αγωνια και την λυπη που εχει προκαλεσει η εκβαση του Κοινοτικου ξενωνα μας.

Ολοι μας μεγαλωσαμε εκει μικροι μεγαλοι απολαμβανωντας την υπεροχη θεα. Αρχικα θα ζητησουμε απο τις τεχνικες υπηρεσιες να εκτιμησουν την κατασταση του κτιριου και τι ειναι εφικτο να γινει.

Αμεσως μετα θα γινει συναντηση με τον Δημο και την Περιφερεια και με τον η την βουλευτη που θα προκυψει απο τις εκλογες για να βρεθει αμεσα λυση.

Επισης θα τεθει και το θεμα του κτιριου του Σχολειου μας οπου υπαρχει και μελετη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *