Νέα εποχή στο ΚΤΕΛ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ με τον Γιάννη Σακελλαρίου στο τιμόνι

Νέα εποχή στο ΚΤΕΛ Σαλαμίνας, με νέα μετοχική σύνθεση,  μετά την εξαγορά του συνόλου των μετοχών και την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου από τις 14/7/2021.Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του νέου Δ.Σ. του ΚΤΕΛ Σαλαμίνας εκλέχτηκε ο Ιωάννης Σακελλαρίου του Μιχαήλ, Αντιπρόεδρος ο Χαράλαμπος Οφίδης και ….μέλος ο Δημήτριος Σακελλαρίου.

Ποιός είναι ο νέος Πρόεδρος

Ο Γιάννης Σακελλαρίου κατάγεται από τη Λάρισα, είναι αυτοκινητιστής τρίτης γενιάς, γιός του Προέδρου του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας Μιχάλη Σακελλαρίου, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιώς στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης και με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA). Στη μέχρι τώρα εργασιακή του εμπειρία έχει συνδυάσει τις σπουδές του με τον κλάδο των συγκοινωνιών. Εργάζεται στον Πανελλαδικό Αλληλασφαλιστικό Συν/σμό των Αστικών ΚΤΕΛ στο τμήμα της οικονομικής διεύθυνσης, στο Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστικών Συγκοινωνιών ως μέλος της Επενδυτικής Επιτροπής και στην ΠΑΣΙΑΛ Consulting ως DPO για την εναρμόνιση των Αστικών ΚΤΕΛ με τα προσωπικά δεδομένα.
Ο κ. Γιάννης Σακελλαρίου διεκδικεί τον τίτλο του νεότερου Προέδρου ΚΤΕΛ, αφού εκλέχτηκε Πρόεδρος στα 26 του χρόνια. Έχοντας αφενός ως παρακαταθήκη την εμπειρία των προηγούμενων δύο γενεών αυτοκινητιστών και αφετέρου τις σπουδές και τη σύγχρονη αντίληψη για τον κλάδο των συγκοινωνιών, προδιαγράφεται μία πολλά υποσχόμενη πορεία.

Το ΚΤΕΛ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, είναι το δεύτερο ΚΤΕΛ της Ελλάδας -μετά το ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ- που μετατράπηκε σε “καθαρή ανώνυμη εταιρεία”, οι μέτοχοί του δηλαδή εισέφεραν τα λεωφορεία τους στο νομικό πρόσωπο και πλέον κατέχουν ονομαστικές μετοχές, χωρίς να έχουν κυριότητα επί λεωφορείων.  


Οι στόχοι του κ.Σακελλαρίου:  
Ανανέωση  – Αναβάθμιση – Αξιοπιστία – Ελκυστικές μετακινήσεις
Όπως δήλωσε ο ίδιος, στο sakisgeorgiadis.blogspot.com, στόχος της νέας διοίκησης παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες μέσα στις οποίες καλούμαστε να επιχειρήσουμε λόγω της πανδημίας, είναι ο πλήρης εκσυγχρονισμός του ΚΤΕΛ, το οποίο είναι “καθαρή” ανώνυμη εταιρεία, δίνοντας μια νέα πνοή και αξιοπιστία στις συγκοινωνίες του νησιού με την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό. Οι ενέργειες αυτές αποσκοπούν στο να γίνει το ΚΤΕΛ η πρώτη επιλογή για τις μετακινήσεις των πολιτών και επισκεπτών της Σαλαμίνας, που είναι ιδιαίτερα αυξημένες λόγω και της κοντινής απόστασης του νησιού με την Αθήνα. Για την επίτευξη των ανωτέρων στις άμεσες κινήσεις εντάσσονται η ανανέωση του στόλου, με σύγχρονα κλιματιζόμενα λεωφορεία χαμηλού δαπέδου, η εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος τηλεματικής και δυναμικής πληροφόρησης του επιβατικού κοινού, η εγκατάσταση ηλεκτρονικού εισιτηρίου καθώς και η χάραξη νέας τιμολογιακής πολιτικής, με μειωμένα προϊόντα κομίστρου και η αναδιάρθρωση των συγκοινωνιακών γραμμών και δρομολογίων, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων και των πολυάριθμων επισκεπτών του νησιού. 

Η Σαλαμίνα

Η Σαλαμίνα, γνωστή από την αρχαιότητα και ως Κούλουρη, είναι το μεγαλύτερο νησί του Σαρωνικού Κόλπου και το πιο κοντινό στις ακτές της Αττικής. Βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα του Σαρωνικού Κόλπου και έναντι του Κόλπου της Ελευσίνας. Πρωτεύουσά της είναι η ομώνυμη πόλη. Έχει πληθυσμό 40.000 κατοίκους, έκταση 95 τετραγωνικά χιλιόμετρα και αποτελεί το νησί με την μεγαλύτερη πυκνότητα μόνιμου πληθυσμού στη Ελλάδα. Κατά την θερινή περίοδο ο πληθυσμός της Σαλαμίνας σημειώνει τεράστια αύξηση, καθώς υπολογίζεται κοντά στις 300.000.

Ευχομαστε καλη επιτυχια στο εργο του και καλη δυναμη.Χαιρομαστε πολυ οταν δικα μας παιδια επιτυγχανουν στον τομεα τους.

Σ.Κ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *