ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΜΑΡΙΝΑΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ«Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ»ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ.

Ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία του Συλλόγου Σαμαριναίων Κοζάνης «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοηθειας στους πλημμυροπαθείς της Λάρισας και συγκεκριμένα στην περιοχή της Φαλάνης με την αποστολή των συγκεντρωθέντων αγαθών στους πληγέντες.

Ο Σύλλογός μας θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τα μέλη, τους φίλους και όσους προσέφεραν είδη, για την άμεση ανταπόκριση τους στο κάλεσμά μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στην εταιρεία Πιτένη τόσο για την μεγάλη προσφορά αγαθών όσο και για την δωρεάν μεταφορά τους στην Φαλανη Λάρισας.

Η συμμετοχή όλων σε αυτή την πρωτοβουλία απέδειξε ότι κανείς δεν μένει αδιάφορος και απαθής στην κοινωνική αυτή προσφορά και αγάπη προς τον συνάνθρωπο μας .Σας ευχαριστούμε πολύ Με εκτίμηση,Το Δ.Σ. του Συλλόγου Σαμαριναίων.

Μπορεί να είναι εικόνα αποκομμα εισιτηρίου και κείμενο που λέει "11:14 Τέλος Επεξεργασία ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ <<Η ΑΓΙΑΠΑΡΑΣΚΕΥΗ>> Δωρεάν sousinsd ΣΥΛΛΟΓΟΣ παραχώρηση ΣΑΜΑΡΙΝΑΙΩΝ SNELS ทรีง ΚΟΖΑΝΗΣ VSSOMSIN ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΜΑΡΙΝΑΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ Περισσότερα"
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *