Σκουπίδια έξω από τούς κάδους αποριματων.

Μετά από ένα τριήμερο με διάφορες εκδηλώσεις και μεγάλη επισκεψιμότητα την Δευτέρα το απόγευμα παρουσιάστηκε μία αλγεινη εικόνα στο χωριό μας.

Οι καταστηματάρχες εστίασης επειδή οι κάδοι απορριμμάτων είχαν γεμίσει αποθεσαν τα σκουπίδια έξω από αυτούς!!!!!

Δεν υπάρχει δικαιολογία ότι ήταν γεμάτοι γιατί όλοι τούς διαθέτουν αγροτικά με καρότσα και θα μπορούσαν να τα πανε στους κάδους που είναι στην γέφυρα και στο αμαξοστάσιο η σε κάποιους κάδους πέραν της πλατείας που δεν είχαν γεμίσει.

Σε μη συμμόρφωση τις επόμενες φορές θα υπάρξουν τσουχτερές χρηματικές ποινές ακόμη και ολιγοήμερες διακοπές λειτουργίας των καταστημάτων τους.

Δεν υπάρχει δικαιολογία ότι ο Δήμος δεν κάνει την αποκομιδή των σκουπιδιών γιατί το αποριματοφωρο έρχεται κανονικά.Το ίδιο ισχύει και για τούς Δημότες που αφήνουν διάφορα αντικείμενα έξω από στρώματα ηλεκτρικές συσκευές κτλ.

Υπάρχει διαδικασία που πρέπει να ακολουθείται: Ερχόμαστε σε επαφή με την Κοινότητα η με τίς αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και βγάζουμε τα αντικείμενα στο προκαθορισμενο ραντεβού που θα έχουμε πάρει και θα έρθει το φορτηγό του Δήμου .

Είμαστε ένα χωριό που δεν πρέπει πρώτα για τούς κατοίκους του αλλά καί τούς πολλούς επισκέπτες πού δέχεται να παρουσιάζει τέτοια εικόνα.

Νικόλαος Τσιουτσιουμης

Δημοτικός σύμβουλος

Δήμου Γρεβενών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *