“Καμικάζι αγάπη μου”! Από τη Λάρισα στο… Μάτσου Πίτσου με μοτοσικλέτα ο Νίκος Τάχας (ΦΩΤΟ)

23/06/2024 08:15 Κατηγορία SliderΛάρισαΠαρασκήνιοShare on FacebookShare on Twitter

Πηγη tinealarissa.gr

 

Ο Λαρισαίος επιχειρηματίας που μας ταξιδεύει νοερά στα πιο απίθανα σημεία του πλανήτη.Κοιτάζοντας πίσω στο 2021

Έχει πάθος με τα ταξίδια και κυρίως με τα όρη, μεγαλύτερο όμως πάθος να τα πραγματοποιεί με μοτοσυκλέτα. Ο Λαρισαίος μοτοσικλετιστής Νικόλαος Τάχας τα τελευταία χρόνια ανεβάζει την αδρεναλίνη του στα ύψη, πραγματοποιώντας ριψοκίνδυνα ταξίδια. Από τα Ιμαλάια, την υψηλότερη οροσειρά της γης ως τις Άνδεις, την μακρύτερη της γης και το δημοφιλέστερο αξιοθέατο της Αμερικανικής Ηπείρου. Το Μάτσου Πίτσου.

Μια αξέχαστη εμπειρία ζωής που αποτελεί όνειρο για τους περισσότερους λάτρεις της μηχανής. Ο ίδιος μας λέει: «Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Χρειάζεται όμως να εξοπλιστείς με θάρρος γιατί οι κίνδυνοι είναι πολλοί, θέλει ιδιαίτερη προσοχή, να έχεις υπομονή, γιατί δεν είναι εύκολη η ανάβαση σε αυτά τα μέρη αλλά το πιο βασικό να αγαπάς το ταξίδι και την περιπέτεια».

Πρόσφατα μάλιστα η μοτοσυκλετιστική ομάδα της Θεσσαλίας “Travel your senses στην οποία είναι μέλος τον βράβευσε για τα μοναδικά αυτά ταξίδια στις κορυφές του κόσμου.

Του ευχόμαστε πολλά και συναρπαστικά ταξίδια, και εμείς μέσω του φωτογραφικού του υλικού μπορούμε έστω νοερά να πατήσουμε… κορυφή.

* Άντε και στο… Σινικό Τείχος τώρα περιμένουμε να δούμε τον Λαρισαίο επιχειρηματία – δεινό μοτοσικλετιστή και λάτρη της περιπέτειας και της εξερεύνησης!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *