Συντασηση με τον συμπατριωτη μας πρ. Υπουργο κ. Χρηστο Φωλια.

Την περασμενη εβδομαδα βρεθηκα στην Αθηνα και και επισκεφτηκα στο γραφειο του τον συμπατριωτη μας πρ.Υπουργο κ.Χρηστο Φωλια.

Μιλησαμε για την επικαιροτητα και τα προβληματα που προκυπτουν απο την ενεργειακη κριση μιας και οι αναλυσεις του ειναι βαρυνουσες και πολυτιμες αφου ως Υπουργος Αναπτυξης με τον τοτε Πρωθυπουργο Κωστα Καραμανλη προσπαθησαν να βαλουν την Ελλαδα στο πεδιο της ενεργειας με την υπογραφη των αγωγων.Το γραφειο του κοσμουν διαφορες φωτογραφιες με συμφωνιες που ειχαν επιτευχθει με ηγετες απ ολον τον κοσμο.

Το μεγαλυτερο μερος της συζητησης μας μονοπωλησε,η μεγαλη αγαπη και των δυο, η Σαμαρινα .

Θυμηθηκαμε με μεγαλη συγκινηση διαφορες στιγμες και ειδικα οταν η η σελιδα μας δημιουργηθηκε επι Υπουργιας του μεσω της τοτε Νομαρχιας Γρεβενων.Η χαρα του ηταν μεγαλη μαθαινοντας οτι ανελαβα την διαχειρηση της σελιδας.

Ηταν 06/08/2006 οταν τον κ.Χρηστο Φωλια και τον τοτε προεδρο κ.Κωστα Τζημα πηγαμε για να δουμε την πορεια των εργων του δρομου Δοτσικο Χελιμοδι Επταχωρι -Χελιμοδι Σαμαρινα. Ηταν το πρωτο θεμα που αναρτησα στην σελιδα ξεκινωντας το ταξιδι μου στην ενημερωση των συμπατριωτων μας.

Και ακολουθησαν τα εργα απο το προγραμμα ‘Πινδος¨ενα προγραμμα δημιουργημα του Υπουργου για να ενωσει την ορεινη Ελλαδα Σαμαρινα /Φουρκα, δρομος προς Σταυρος Χιονοδρομικο κτλ.

Ανανεωσαμε το ραντεβου μας στην Σαμαρινα τον Αυγουστο και ευχηθηκε καλο καλοκαιρι και καλη ανταμωση.

Σωτηρης Κυπαρισης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *